Bilhallen ServiceCenter AB

Vi erbjuder våra kunder ALLT som rör din bil till bästa pris och bästa service.

Vi utför service, reparationer, hjulinställning, däck både till personbil, lastbil och entreprenadfordon, vilket vi är ensamma om att utföra i Svalöv.

Ta kontakt med oss gällande din service eller reparation, vi ger alltid fast pris som vi står för. Ta gärna med dig en offert från annan verkstad inom 8 km från oss, så skall vi visa dig att vi är billigare och bättre.

Vi följer alltid din biltillverkares serviceprogram, inget lämnas åt slumpen här inte.

Vi erbjuder även räntefri avbetalning både för däck, service och reparationer.

Du har alltid fri tillgång till lånebil när din bil är inlämnad hos oss, givetvis kan du även sitta ner en stund hos oss när vi tar hand om din bil.

Vi saluför de flesta däck på marknaden till de bästa priserna både till din bil, lastbil eller entreprenadfordon, allt från budget till premiumdäck.

Låt oss kolla din hjulinställning på bilen vilket är ett billigt sätt att behålla ekonomin i däcken samt hålla ner bränsleförbrukningen.

Vi är med i Däckteam när det kommer till däck eller fälg. Gällande service eller reparation så är vi med i Adbildelar, allt för att du som kund skall få ett så ekonomiskt bil och maskin-ägande som möjligt.

När du köper däck av oss så passa på att boka vårt däckhotell, vi förvarar och tar gärna hand om dina däck mellan skiftena.

Vår kunskap, Ditt val

Välkomna att ringa 0418-668580 eller maila oss på verkstad@bilhallensvalof.se för att boka tid, vi har alltid tid för dig.

Välkomna till Svalövs bästa och billigaste verkstad!

På Däckteam så har vi marknadens bästa däck. Vi säljer bildäck från världens ledande tillverkare av däck för personbilar, lastbilar och traktorer. Vi har dessutom däck för olika underlag och olika klimat och väglag. Kom ihåg att det är lag på att skifta från vinterdäck till sommardäck och tvärtom under vissa tider på året och som bilförare är du själv skyldig att se till att du kör med rätt typ av däck under rätt tid på året. Om du behöver hjälp med att skifta däck eller undrar över något, till exempel om dina däck håller rätt kvalitet och mönsterdjup, så är du välkommen in till oss så kan vi hjälpa dig eller svara på dina frågor.

När det gäller däck för personbilar så ställs speciella krav på både mönster och materialsammansättning eftersom dessa enligt lag måste finnas i två utföranden för varje bil: vinterdäck och sommardäck. Bägge däcktyper ska dock ge ett bra grepp mot underlaget och minimera risken för att få sladd när man kör på svenska vägar oavsett årstid. Samtidigt så ska däcken vara konstruerade så att de inte skapar alltför mycket friktion mot underlaget, eftersom detta sliter på däcket och gör så att bilen förbrukar mer bränsle än nödvändigt. Detta i sin tur är inte enbart en ekonomisk fråga eftersom både bensin, diesel och övriga drivmedel kostar pengar, utan också en fråga om miljöpåverkan och därmed något som vi arbetar extra intensivt med här på Däckteam.

Förutom valet av rätt däck för bilen, så är det också viktigt att däcken kalibreras på rätt sätt för just den aktuella bilen. Detta för att dess köregenskaper ska bli optimala. Dessa finjusteringar består bland annat av att se till att däcken har exakt rätt tryck samt att däcken är rakt riktade framåt genom korrekt hjulinställning. Att byta och ställa in däcken på rätt sätt kan vara svårt om man saknar erfarenhet och därför är detta något som vi självklart hjälper till med på bilhallen servicecenter, samtidigt som du själv tar en kopp kaffe eller ägnar dig åt något annat.

Hos oss lämnar du dina hjul, så checkar vi in dom på vårt mysiga hotellspa, vi tar hand om dom och håller koll på dom under säsongen, vi masserar och badar dom, vi kollar även mönstret. Allt för att du skall köra säker på vägen, varesig det är sommar eller vinter, så låt oss få ta hand om dom.

Här hittar ni svalövs bästa hotell för era hjul, och vi monterar inför säsongen också.

Vi utför alla sorters reperationer på din bil, inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Låt oss visa att vi är svalövs bästa verkstad. Vi utför även servicar på er bil, följer serviceschemat som gäller just din biltillverkares schema.

Vi använder bara reservdelar avsedda till er bil samt till ett förmånligt pris, detta genom ad bildelar.

Allt för att du som kund ska känna trygghet så lämnar vi alltid ett fast pris, skulle vi upptäcka något under servicen så kontaktad ni.

Reservdelar till bilen, från kända och starka varumärken.

Våra leverantörer och reservdelspartners hör till branschens ledande tillverkare av reservdelar till bilen.

Vi servar de flesta bilmärken

Hos Bilhallen ServiceCenter blir arbetet utfört av skickliga och välutbildade bilmekaniker som känner till hur olika bilmärken och modeller fungerar. Allt dokumenteras utförligt i ett serviceprotokoll och i din servicebok.

 

Vår service gäller inte bara din bil

Ad bildelar är ledande i Europa på att vidareutbilda moderna verkstadstekniker. Se det som ett kvitto på att du därför alltid får snabb och personlig proffshjälp när du vill reparera och serva din bil.

 

Assistansförsäkring ingår alltid vid service

Efter att ha lämnat in bilen på service eller reparation hos Bilhallen servicecenter kan du vara säker på att bli väl omhändertagen, även efter besöket.

Reparationer och service